Monday, March 25, 2013

http://www.smileycodes.infoBlog siap di edithttp://www.smileycodes.info

 
 Nak kenal siapa Ir.Aiman? okay! silalah click di tab yang tertera nama Ir.Aiman seperti  apa yang kita dah tunjukkan pada gambar di atas ni ye. Hehe.
Back to main topic. . .
Alhamdulillah, akhirnya selesai juga kita membersihkan blog kesayangan kita ni  daripada unsur-unsur luar biasa  yang ditinggalkan oleh para hacker yang kita ceritakan dalam entri sebelum ini. Apa-apa pun, kita bersyukur sangat sebab  abang-abang hacker yang terlibat tak gunakan blog kita untuk menimbulkan sebarang permasalahan. 

Awak! Awak ! Awakkkk!

Hari ni kita dah edit blog kita balik. Hehe. Kali ni kita guna combination pink dan purple. Okay! Kita adalah antara insan-insan yang terlalu obses dengan warna pink, so mustahillah kita tak kaitkan warna pink kan? Hehe. Kita jarang edit blog sebab tu kalau kita edit  sekali pun blog kita takkan jadi secantik dan se-advance blog orang lain. Huhu. Bukan tak teringin tapi sikap "easy going" untuk hias blog tu sukar untuk diubah. Hehe.

Awak! Awak ! Awakkkk!

Hari ni , kita baru terperasan yang kita selalu berdampingan dengan insan yang obses dengan warna purple. Hehe. Betullah kata orang, perbezaan minat kadang kala menjadikan kita lebih selesa. Mula-mula , kita langsung tak perasan tapi bila kita ingat balik macam "omyygosshhh" ramainya insan yang obses purple ada dalam hidup kita. Hehe. Tak kira la apa pun perbezaan yang wujud antara kita yang merupakan insan yang obses dengan pink dan insan-insan yang obses terhadap purple.

Antara insan yang obses dengan purple yang selalu ada dalam hidup kita :-
*Sis Anis => Kakak pertama kita.
yang mana 1 ek ir.aiman?  ni kena teka sendiri k. . . hehe.
*Ir.Aiman => Cinta hati Haniey Jamaluddin.
*Sis Carolyn => Kakak terbaik kita.
*Sis Kifii => Grandma purple tercayang kita.
*Sis Eyaa => Geng KTG kita masa kita form3.
*Sis Fazzy => Teman memekak dalam kelas masa sekolah dulu. Hehe.
*Sis Fafa => Walau kenal hanya di muka buku, dialah yang selalu bagi kita semangat.

Kepada yang lain-lain, yang mungkin obses juga terhadap warna purple. . .kita minta maaf kalau kita tak mention. Apa-apa pun, tak kira la warna apa pun yang awak obseskan. Kita tetap sayang awak.



No comments: