Friday, March 29, 2013

http://www.smileycodes.infoCinta bersatu. . .http://www.smileycodes.info

 
Hye semua! Memandangkan sekarang ni musim cinta bersatu, hari ni kita nak ucapkan TAHNIAH dan MOGA BERKEKALAN HINGGA KE SYURGA kepada semua individu yang sudah menamatkan zaman bujang mereka dan bakal menamatkan zaman bujang mereka dalam masa terdekat ini.
Antara pasangan pengantin yang kita nak bagi ucapan khas ialah :-
sis Aini  bersama-sama bapa  dan suaminya.
Okay! Pengantin pertama ni kawan sekelas kita dulu masa form 3 tahun 2010. Kita pun agak terkezuttt tengok dia upload gambar nikah dia dekat facebook. Almaklumlah, kitorang ni kan baru je menamatkan zaman persekolah. Hehe. Tapi apa-apa pun, kita doakan Sis Aini dan pasangannya bahagia hingga ke syurga.

Sis Zaima dan pasangannya.
okay! yang ni pulak senior kita masa dekat sekolah dulu , sekarang dia study dekat Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIA). Majlis perkahwinan ni pun di adakan dia Dewan UIA. ^_^ Moga kekal bahagia hingga syurga. 
----------------------------------------------------
yeah! nampak garisan putus-putus di atas? itu bermakna kita dah masuk section ucapan buat bakal pengatin ^_^ 
 
Bakal pengantin yang kita nak bagi ucapan khas ialah :-
Tadaaaa~~ 
*ngee~buat sound effect sendiri*.
 
kak cik fiqa.


 okay! kali ni kita nak ucapkan Selamat Bertunang! Moga cepat naik pelamin, kita dah tak sabar nak makan nasi minyak ni. Hehe. :)
kak intan nurul fateha.
okay! Kak Intan ni kita kenal hanya sebagai blogger je tapi kita suka datang  tengok blog kakak ni baca story morry yang sweet-sweet tapi kadang-kadang rock yang romantik gitu! Hehe. Apa-apa pun, SELAMAT MENJADI PENGANTIN BARU ye kak ^_^ 31mac 2013 ni , tamat sudah zaman bujang kak intan. Hehe. Mesti lepas ni lagi sweet  cerita-cerita kak intan .

P/S:-Jangan tanya kita bila kita pulok sebab kita masih kanak-kanak riang. HAHA(!)

No comments: