Tuesday, March 5, 2013

http://www.smileycodes.infoDone! Revert To Drafthttp://www.smileycodes.info

Hye my honey bunny! Hari ni kita dah men-draft kan semua entri-entri lama (2010-2012) atas sebab tertentu btw kita nak cerita la pasal soalan yang agak banyak jugak di uatarakan kepada kita. Kadang-kadang, penat jugak nak menjawabnya. Jadi , dah tak tahu nak mengadu dekat siap lagi sekarang ni. Soalan yang sinonim sangat ditujukan untuk kita bila jumpa di mana-mana cafe area Bangi/ Putrajaya/ Serdang  dl / terserempak di laman sesawang dengan kawan-kawan adalah. . .
Hani, you jarang update sekarang kan? Kenapa tak update macam dulu je?
dan masa tu kita akan jawab. . .
Dulu tu lain, yang sekarang ni lain. I dah jadi malas la nak menaip sekarang ni.
Satu lagi soalan lain tapi yang ni agak cepumas sikit. . .
Youuuuu, teringin la nak tengok future husband you.  Gambar dia dekat header blog you kecik sangat la. Kenapa you tak update macam yang dulu-dulu. At least, dulu mesti sekurang-kurangnya ada sekali you letak gambar yang clear. I mean dulu you akan buat satu entri pasal  orang yang berjaya yang dapat hati you. I wonder gila nak tahu siapa orang tu sebab kali ni macam misteri sangat. Mesti dia awesome kan?
Kalau terjumpa dekat cafe, kita pula akan senyum dan jawab,
Okay, dia biasa-biasa je tapi  I tunjuk dekat you gambar dia tapi sekali je tau, lepas tu diam-diam je.
Kalau hanya terserempak di laman sesawang, kita akan cakap,
Ada rezeki and dah conform dia akan sebut nama I time akad nikah, I bagitahu you. Don't worry k .. I bawak dia sekali jumpa you nanti.
Actually, kita bukan tak nak update macam dulu tapi kita rasa macam kita dah tak nak bercerita mengenai personal life kita sekarang terutama pasal future husband kita. Cukuplah semua kawan-kawan kita tahu, yang future husband kita tu. . .
* Ir.Aiman => Hanya akronim sahaja 
*Lahir 5 Februari 
*MRSM Kuala Kubu Bharu, Selangor / MRSM Merbok, Kedah
*Pemain rugby & bola sepak
*Obses terhadap marine & aeronautik engineering course. 
Kita dah takut jadi macam yang sebelum ni, taip sangat banyak-banyak benda best dekat blog. Tiba masa nak break, bukak blog terpandang entri-entri kenangan yang best mula la nak nangis. Jadi, biarlah segalanya menjadi rahsia.
Pengalaman masa lalu mematangkan kita ^_^

No comments: