Friday, April 5, 2013

http://www.smileycodes.infoHappy!http://www.smileycodes.info

 

Semalam 4/4/2013 kan? Hari ni 5/4/2013 kan? Esok 6/4/2013 kan? Lusa 7/4/2013 kan? Tulat 8/4/2013 kan? Seterusnya 9/4/2013 kan? Hehe. 

Okay!
Ini bukan entri untuk menghitung hari bahagia atau mengira detik dan saat, okay? Hari ni aku nak cakap aku.....

HAPPY !

Haha. Haniey Jamaluddin suka bajet macam dia sorang je happy kan? *tapi lantak aku la kan? belog aku, bukan belog kau!* Haiisshh...

Semalam 4/4/2013, lepas maghrib aku happy sebab semalam 1st time kot aku baca Surah Yassin dengan IR.Aiman aku. HAHA(!) *IR.Aiman aku?? Oppsss..hehe..* Dulu, aku ajak ex-ex aku yang entah berapa bilangan diorang entah, tapi yang pasti sorang pun tak nak layan aku kalau aku kalau aku ajak baca Surah Yassin. Kalau aku ajak pergi bowling  atau  wayang atau shopping conform laju! 
Hurmm...ada yang janji tapi tak pernah buat pun. . .bila aku tuntut banyak alasan. Lepas tu, jadi macam-macam perkara yang membuatkan jodoh tak panjang dan ada la segelintir manusia  kata aku straight dan tak pernah faham dorang. Aku bukan straight sebab tak ikot peredaran masa tapi aku straight sebab permintaan diorang macam manusia takde agama.* Aku bertudung, suruh aku bukak tudung time hangout dengan dorang? Wajarkah? Tak wajar la kan? Makin lama aku malas layan orang gila macam segelintir manusia tu! *So, lama-lama aku fed up nak bersabar dan jadi malas nak minta-minta lagi dan aku tukar plan kepada menunggu. Akhirnya, dah penat aku menunggu barulah muncul si IR.Aiman ni ajak aku baca Surah Yassin sama-sama sebab dia kata aku ni future wife dia dan dia janji nak imamkan aku. (^_^)

Hari ni 5/4/2013, aku jumpa si IR.Aiman ni tapi tak lama pun dalam 10 minit macam tu je sebab aku ikot ibu aku pergi bank dan sambil tu aku bagi la surat permohonan yang aku print untuk dia hari tu. Hoho. Balik rumah aku skype dengan dia bincang pasal something. (^_^)

Esok , lusa , dan tulat aku tak tahu la pulak akan happy ke sedih atau apa-apa je la. . .

InsyaALLAH, hari seterusnya 9/4/2013 plan aku dengan dia berjaya dilaksanakan. HAHA! Mungkin akan happy lagi.

Kita hanya merancang, ALLAH yang menentukan(^_^)

2 comments:

hanamio15 said...

amboi2
plan mahu kawen eh?
:P

Haniey Jamaluddin @ http://hanizzaq.blogspot.com/ said...

HAHA(!)
No comment :)