Tuesday, August 6, 2013

http://www.smileycodes.infoHampir Ke Penghujungnya. . .http://www.smileycodes.info

 
Agar-agar raya maybe. Hehe.
Hai! Selamat petang dan selamat sejahtera! Okey! I LOVE YOU! Haha! *Okey..okey..fine, memang tak lawak.* 

Baju raya dah beli? Hehe.
 
Tapi baju raya bukanlah topik kita hari ini. Topik kita pada hari ini ialah. . .
 
Setelah bergelut dengan habuk-habuk simen hasil rumah yang masih di renovate maka satu gandingan penyakit yang merimaskan pun terhasil.

1)Batuk - Sakit tekak kita. Huhu.
2)Selesema - Hidung ni asyik berair je. Nak buat apa pun susah. Haissh.
3)Pening kepala - Bunyi bising mesin-mesin menyebabkan gelombang bunyi sentiasa menganggu kehidupan sosial Hani Jamaluddin. Idea pun lari. Hoho.
*Padahal, memang tak tahu nak taip apa pun. Huhu*

Takpe! Lupakan segala penyakit di atas, kita terima dengan reda dan kita terus sambung ke cerita yang seterusnya. Hehe.
 
Hari ni dan petang ni, Hani on the way ke Perak untuk berbuka puasa bersama my beloved grandpa! Terlalu excited nak balik kampung! Hoho. Kalau di kira-kira inilah kali pertama berbuka dengan atok (belah ayah) kesayangan kita. Tambah sakit jiwa, tahun ni tak dapat langsung berbuka dengan opah (belah ibu) sebab sebelum kita sambung study hari tu beliau pergi ke Mekah. Bila kita dah balik pulak, ayah agak busy *ayah kita polis, so mana ada cuti macam penjawat awam yang lain*. Sangat sadis~ ~ 


Note:-
Jauh di mata namun dekat di hati. In Shaa Allah. Ramadhan dah hampir ke penghujungnya, moga Ramadhan kali ini membawa berlipat kali ganda rahmat dalam kehidupan kita. Amiin.
 


No comments: