Thursday, October 30, 2014

http://www.smileycodes.infoTamat Semester 4 http://www.smileycodes.info

 
 Alhamdulillah...
Tamat semester 4 aku dengan menjawab exam yang macam haprak je aku jawab. Serius, apa yang aku aim masuk untuk struktur tak masuk! Haissh..ni nak marah ni! Topik yang aku rasa tak logik langsung masuk untuk struktur, itulah yang masuk. Apa boleh buat, salah aku juga yang pepandai buat andaian sendiri.
 
Semester 4 ni serius aku angkat tangan serah diri. Cukup seksa bagi aku! Jawab exam dengan otak yang macam kosong walaupun dah baca dan assigment yang last minutes baru nak dapat. Bila lecturer bagi assigment last minute memang aku pun siapkan last minute juga la.
 
Okla, time to sleep. Good night.
 
                                                                                                                                                xoxo,
HaniJamaluddin


Note:-
Usaha dah sudah. Doa dan tawakal je la yang mampu pula.

No comments: